Σουτζουκάκια "του Μαρίνου"

Θεοδώρα Καββαδία
Τα Σουτζουκάκια "του Μαρίνου" αποτελούν μια παραδοσιακή ελληνική συνταγή, γνωστή για τη ζουμερή υφή και τα πλούσια αρώματα της. Η απλότητα στην προετοιμασία τους τα καθιστά ιδανικά για καθημερινά γεύματα, ενώ η γευστική τους ένταση τα καθιστά αγαπημένα σε κάθε τραπέζι.
Χρόνος προετοιμασίας 5 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος 50 λεπτά
Σεμινάριο Κυρίως Πιάτο
Κουζίνα Μεσογειακή
Μερίδες 3
Θερμίδες 390 θερμίδες

Equipment

  • Φούρνος – προθερμασμένος στους 180°C
  • Λαδόκολλα ή αλουμινόχαρτο (προαιρετικά, για επένδυση του ταψιού)

Υλικά
  

  • Σουτζουκάκια "του Μαρίνου" διαθέσιμα στο κατάστημα

Οδηγίες
 

  • Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180°C.
  • Ψήστε για 40-50 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν και να μαγειρευτούν πλήρως.
  • Σερβίρετε ζεστά, συνοδευόμενα από ρύζι, πουρέ ή πατάτες τηγανιτές, ανάλογα με την προτίμησή σας.

Σημειώσεις

Μπορείτε να τα συνοδέψετε με ρύζι, τηγανιτές πατάτες, πατάτες φούρνου (προϊόντα που θα βρείτε στο κατάστημά μας), ή ακόμα και με διάφορα ριζότα για πιο δημιουργικό σερβίρισμα.
Λέξη-κλειδί Έτοιμα σουτζουκάκια για ψήσιμο, Παραδοσιακά σουτζουκάκια, Σουτζουκάκια του Μαρίνου, Σουτζουκάκια φούρνου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αξιολόγηση συνταγής