
Ρολό κοτόπουλο Γεμιστό "του Μαρίνου"
Θεοδώρα ΚαββαδίαΤο Γεμιστό Ρολό Κοτόπουλο Παραγωγής μας αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για ένα γεύμα που συνδυάζει ευκολία και γεύση. Με συνοδευτικό ρύζι και φρέσκα λευκά μανιτάρια, προσφέρει ένα πλήρες και νόστιμο πιάτο που θα εντυπωσιάσει την οικογένεια και τους καλεσμένους σας. Η προετοιμασία είναι απλή, καθιστώντας τη συνταγή ιδανική για καθημερινές αλλά και εορταστικές περιστάσεις.
Χρόνος προετοιμασίας 1 ώρα hr
Χρόνος μαγειρέματος 9 λεπτά mins
Σεμινάριο Κυρίως Πιάτο
Κουζίνα Ελληνική
Μερίδες 6
Θερμίδες 580 θερμίδες
Equipment
- Ταψί φούρνου
- Μπολ για ανάμειξη υλικών
- Αλουμινόχαρτο (προαιρετικά για κάλυψη)
Υλικά
- 1 Ρολό Κοτόπουλο γεμιστο "του Μαρίνου" που θα προμηθευτείτε από το κατάστημά μας
- 2,5 ποτήρια ρύζι της επιλόγη σας
- 200 γρ φρέσκα λεύκα μανιτάρια
- 1 κύβο κοτόπουλο η λαχανικών
- 1 φλ. λάδι
- Αλάτι
- Πιπέρι
Οδηγίες
- Παίρνουμε ένα μεγάλο ταψί και ρίχνουμε 3 ποτήρια νερό τον κύβο και το λάδι.
- Τοποθετούμε στο ταψί μια σχάρα και βάζουμε πάνω το ρολό.
- Το βάζουμε σε προ θερμασμένο φούρνο στους 180.
- Καθαρίζουμε και κόβουμε τα μανιτάρια. Στα 30 λεπτά βγάζουμε το ταψί από τον φούρνο αφαιρούμε την σχάρα με το ρολό και προσθέτουμε το ρύζι και τα μανιτάρια και 4 ποτήρια νερό αλάτι και πιπέρι .
- Ξανά βάζουμε την σχάρα στο ταψί και γυρίζουμε το ρολό ψήνουμε 20 λεπτά ακόμα βλέπουμε αν χρειαστεί το ρύζι λίγο ακόμα νερό. Βγάζουμε το φαΐ από τον φούρνο αφήνουμε να κρυώσει το ρολό και το κόβουμε σε φέτες.
Σημειώσεις
Μπορείτε να παραλείψετε ή να αντικαταστήσετε κάποια υλικά ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.
Εναλλακτικά, μπορείτε να συνοδεύσετε το ρολό με τηγανιτές πατάτες ή ρύζι (διαθέσιμα στο κατάστημά μας στην κατηγορία κατεψυγμένα είδη ή όσπρια).
Λέξη-κλειδί γεμιστό κοτόπουλο φούρνου, γεμιστό ρολό κοτόπουλο, γεμιστό ρολό κοτόπουλο για εορταστικό τραπέζι, εύκολη συνταγή ρολό κοτόπουλο, Κυριακάτικο τραπέζι, Ρολό κοτόπουλο του Μαρίνου