
Κεφτεδάκια του Μαρίνου
Θεοδώρα ΚαββαδίαΑπολαύστε τα αυθεντικά «Κεφτεδάκια του Μαρίνου», μια παραδοσιακή συνταγή που συνδυάζει την ποιότητα του ελληνικού κρέατος με την απλότητα της οικιακής μαγειρικής. Τα κεφτεδάκια μας, διαθέσιμα αποκλειστικά στο κατάστημά μας, ψήνονται στο φούρνο με λίγο ελαιόλαδο, προσφέροντας ένα ζουμερό και γευστικό αποτέλεσμα. Συνοδεύστε τα με τηγανιτές πατάτες ή ρύζι για ένα πλήρες και χορταστικό γεύμα.
Prep Time 5 minutes mins
Cook Time 40 minutes mins
Course Κυρίως Πιάτο
Cuisine Ελληνική
Servings 3
Calories 620 kcal
Equipment
- Δεν χρειάζεστε κάποιον ιδιαίτερο εξοπλισμό. Τα προμηθεύεστε από εμάς σε ταψάκι ψησίματος μιας χρήσης.
Ingredients
- 1 ταψάκι κεφτεδάκια "του Μαρίνου" που θα προμηθευτείτε από το κατάστημά μας
Instructions
- Βάζουμε λίγο λαδάκι στα κεφτεδάκια και μετά τα τοποθετούμε με το ταψάκι στον φούρνο.
- Ψήνουμε για περίπου 40 με 50 λεπτά στους 180 βαθμούς.
Notes
Δεν χρειάζεται ιδιαίτερος εξοπλισμός – τα κεφτεδάκια διατίθενται σε ταψάκι ψησίματος μιας χρήσης.
Ιδανικά συνοδευτικά: πατάτες τηγανιτές, πατάτες φούρνου, ρύζι, ριζότο – όλα διαθέσιμα στην κατηγορία κατεψυγμένα είδη ή όσπρια του καταστήματός μας.
Keyword κεφτεδάκια, κεφτεδάκια με πατάτες, κεφτεδάκια με ρύζι, κεφτεδάκια του Μαρίνου, παραδοσιακά κεφτεδάκια, συνταγή για κεφτεδάκια