Σακούλες έτοιμες για το φούρνο

Θεοδώρα Καββαδία
Αν ψάχνετε μια εύκολη, ξεκούραστη και νόστιμη λύση για το καθημερινό τραπέζι, οι σακούλες φούρνου με χοιρινό “του Μαρίνου” είναι η ιδανική επιλογή. Το προϊόν διατίθεται έτοιμο για ψήσιμο – δεν χρειάζεται καθάρισμα, κόψιμο ή προετοιμασία. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τοποθετήσετε τη σακούλα στο ταψί και να την ψήσετε. Προσθέτετε απλώς λίγες πατάτες, μυρωδικά και λίγο νερό, και το φαγητό σας είναι έτοιμο με ελάχιστο κόπο. Μια πλήρης, ζουμερή και αρωματική συνταγή, χωρίς ταλαιπωρία και με εγγυημένο αποτέλεσμα – ιδανική για κάθε σπίτι.
Χρόνος προετοιμασίας 5 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος 1 ώρα 10 λεπτά
Σεμινάριο Κυρίως Πιάτο
Κουζίνα Μεσογειακή
Μερίδες 4
Θερμίδες 920 θερμίδες

Equipment

  • Ταψί φούρνου
  • Μπολ (για την προετοιμασία των πατατών

Υλικά
  

  • 1 σακούλα χοιρινή "του Μαρίνου" που θα προμηθευτείτε από το κατάστημά μας
  • 1 κιλό πατάτες
  • Χυμός από 1 λεμόνι
  • 1 κουταλιά σούπας μουστάρδα
  • 1 φλιτζάνι λάδι
  • 1 ζωμός λαχανικών
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ρίγανη

Οδηγίες
 

  • Βάζουμε τη σακούλα σε ένα ταψί και κάνουμε 2 τρύπες στη σακούλα με ένα μαχαιράκι.
  • Προσθέτουμε ένα ποτηράκι νερό στο ταψί και το ψήνουμε στους 180°C για περίπου 45 λεπτά.
  • Στη συνέχεια, ανοίγουμε τη σακούλα και αφήνουμε να ψηθεί για περίπου 30 λεπτά ακόμα, μέχρι να πάρει χρώμα.
  • Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες, τις βάζουμε σε ένα μπολ με τα μπαχαρικά, τη μουστάρδα και το λεμόνι.
  • Τις τοποθετούμε στο ταψί, ρίχνουμε τον ζωμό, το λάδι και ένα ποτήρι νερό.
  • Ψήνουμε στους 180°C για 50 λεπτά με μία ώρα.

Σημειώσεις

Μπορείτε να παραλείψετε κάποιο βήμα της συνταγής ή κάποια υλικά στην περίπτωση που δεν είναι του γούστου σας.
Εναλλακτικά, μπορείτε να συνοδεύσετε με τηγανιτές πατάτες ή ρύζι (προϊόντα που θα βρείτε πάλι στο κατάστημά μας στην κατηγορία κατεψυγμένα είδη ή όσπρια).
Λέξη-κλειδί γρήγορο φαγητό για την οικογένεια, εύκολες συνταγές φούρνου, κρέας στο φούρνο, Οικογενειακό γεύμα στο φούρνο, χοιρινό στη σακούλα του Μαρίνου, χοιρινό ψητό στο φούρνο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αξιολόγηση συνταγής