Κότσι Μαριναρισμένο με μέλι & μουστάρδα ή μουστάρδα & πορτοκάλι
Μερίδες
3
μερίδες Χρόνος ψησίματος
120 - 150
λεπτάΥλικά
1 Κότσι μαριναρισμένο με μέλι και μουστάρδα η μουστάρδα και πορτοκάλι"του Μαρίνου" που θα προμηθευτείτε από το κατάστημά μας
5 πατάτες
1 γλυκοπατάτα
Χυμό από 1 λεμόνι
1 σκελίδα σκόρδου (ψιλοκομμένες)
2 κουτ. σούπας μουστάρδα
1 φλ. λάδι
1 πορτοκάλι (τον χυμό του)
Αλάτι
πιπέρι
Οδηγίες
Τυλίγουμε το κότσι σε μια λαδόκολλα και μετά σε αλουμινόχαρτο.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για μιάμιση ώρα.
Ανοίγουμε την λαδόκολλα και αλείφουμε τα κότσια με τα υγρά του.
Βάζουμε όλα τα υλικά για τις πατάτες σε ένα ταψί και τα ανακατεύουμε σκεπάζουμε το ταψί και ψήνουμε στους 180 για 40 λεπτά.
Βάζουμε το κότσι μαζί με τα υγρά του στις πατάτες και ψήνουμε για 35 λεπτά ακόμα.
Tips
- Μπορείτε να παραλείψετε κάποιο βήμα της συνταγής ή κάποια υλικά στην περίπτωση που δεν είναι του γούστου σας.
- Εναλλακτικά μπορείτε να συνοδεύσετε με τηγανιτές ή ρύζι (προϊόντα που θα βρείτε πάλι στο κατάστημα μας στην κατηγορία κατεψυγμένα είδη ή όσπρια)