Γεμιστό Ρολό Κοτόπουλο Παραγωγής μας
6
μερίδες60
λεπτάΥλικά
1 Ρολό Κοτόπουλο γεμιστο "του Μαρίνου" που θα προμηθευτείτε από το κατάστημά μας
2,5 ποτήρια ρύζι της επιλόγη σας
200 γρ φρέσκα λεύκα μανιτάρια
1 κύβο κοτόπουλο η λαχανικών
1 φλ. λάδι
Αλάτι
πιπέρι
Οδηγίες
Παίρνουμε ένα μεγάλο ταψί και ρίχνουμε 3 ποτήρια νερό τον κύβο και το λάδι.
Τοποθετούμε στο ταψί μια σχάρα και βάζουμε πάνω το ρολό.
Το βάζουμε σε προ θερμασμένο φούρνο στους 180.
Καθαρίζουμε και κόβουμε τα μανιτάρια. Στα 30 λεπτά βγάζουμε το ταψί από τον φούρνο αφαιρούμε την σχάρα με το ρολό και προσθέτουμε το ρύζι και τα μανιτάρια και 4 ποτήρια νερό αλάτι και πιπέρι .
Ξανά βάζουμε την σχάρα στο ταψί και γυρίζουμε το ρολό ψήνουμε 20 λεπτά ακόμα βλέπουμε αν χρειαστεί το ρύζι λίγο ακόμα νερό. Βγάζουμε το φαΐ από τον φούρνο αφήνουμε να κρυώσει το ρολό και το κόβουμε σε φέτες.
Tips
- Μπορείτε να παραλείψετε κάποιο βήμα της συνταγής ή κάποια υλικά στην περίπτωση που δεν είναι του γούστου σας.
- Εναλλακτικά μπορείτε να συνοδεύσετε το ρολό με τηγανιτές ή ρύζι (προϊόντα που θα βρείτε πάλι στο κατάστημα μας στην κατηγορία κατεψυγμένα είδη ή όσπρια)
- Iδανικά για να κοπεί καλύτερα το ρολό σε ομοιόμορφος φέτες, αφήστε το να κρυώσει. Έπειτα μπορείτε να το ζεστάνετε μαζί με τα συνοδευτικά του, σε φουρνάκι μικροκυμάτων ή στο φούρνο.