Κότσι Μαριναρισμένο με μέλι & μουστάρδα ή μουστάρδα & πορτοκάλι

Μερίδες

3

μερίδες
Χρόνος ψησίματος

120 - 150

λεπτά

Υλικά

  • 1 Κότσι μαριναρισμένο με μέλι και μουστάρδα η μουστάρδα και πορτοκάλι"του Μαρίνου" που θα προμηθευτείτε από το κατάστημά μας

  •  5 πατάτες

  • 1 γλυκοπατάτα

  • Χυμό από 1 λεμόνι

  • 1 σκελίδα σκόρδου (ψιλοκομμένες)

  • 2 κουτ. σούπας μουστάρδα 

  • 1 φλ. λάδι

  • 1 πορτοκάλι (τον χυμό του)

  • Αλάτι

  • πιπέρι

Οδηγίες

  • Τυλίγουμε το κότσι σε μια λαδόκολλα και μετά σε αλουμινόχαρτο.

  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για μιάμιση ώρα.

  • Ανοίγουμε την λαδόκολλα και αλείφουμε τα κότσια με τα υγρά του.

  • Βάζουμε όλα τα υλικά για τις πατάτες σε ένα ταψί και τα ανακατεύουμε σκεπάζουμε το ταψί και ψήνουμε στους 180 για 40 λεπτά.

  • Βάζουμε το κότσι μαζί με τα υγρά του στις πατάτες και ψήνουμε για 35 λεπτά ακόμα.

Tips

  • Μπορείτε να παραλείψετε κάποιο βήμα της συνταγής ή κάποια υλικά στην περίπτωση που δεν είναι του γούστου σας.
  • Εναλλακτικά μπορείτε να συνοδεύσετε με τηγανιτές ή ρύζι (προϊόντα που θα βρείτε πάλι στο κατάστημα μας στην κατηγορία κατεψυγμένα είδη ή όσπρια)

Related Posts