Ανακαλύψτε μια κομψή αλλά εύκολη συνταγή για ένα ξεχωριστό γεύμα: τρυφερό ψαρονέφρι ελληνικού χοιρινού Κρανιδίου, σοταρισμένο σε αρωματικό μείγμα μπαχαρικών και καραμελωμένο με μέλι, συνοδευόμενο από βελούδινη σάλτσα κόκκινου κρασιού Οινοποιείου Μανωλάκης. Στο πλάι, απολαυστικές κυδωνάτες πατάτες Αίνος, τραγανές και χρυσαφένιες, ολοκληρώνουν το πιάτο. Μια ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να εντυπωσιάσουν με απλά αλλά εκλεκτά υλικά και σπιτική φροντίδα.
Στο ίδιο τηγάνι, σοτάρουμε το κρεμμύδι & το σκόρδο για 2 λεπτά.
Σβήνουμε με το βιολογικό κόκκινο κρασί Μανωλάκης (ξηρό ή ημίγλυκο, ανάλογα με την προτίμηση).
Προσθέτουμε το μείγμα "Μπαχτσές" και σιγοβράζουμε για 5-7 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Προσθέτουμε το βούτυρο, ανακατεύουμε και αποσύρουμε.
Λέξη-κλειδί γιορτινό πιάτο με χοιρινό και πατάτες, συνταγή για ψαρονέφρι με πατάτες, συνταγή ψαρονέφρι στο τηγάνι, Χοιρινό φιλέτο με κρασί,, χοιρινό φιλέτο με μέλι και κρασί, ψαρονέφρι