Για τη σως κάστανου
Σε ένα μπολ ποθετούμε την πάστα σκόρδου, τη μουστάρδα, το ζωμό από το στημένο λεμόνι, λίγο λαδάκι και προαιρετικά το κρασί αν θέλουμε. στη συνέχεια τα ανακατεύουμε όλα αυτά μέχρι να ομοιογενοποιηθούνε.
Σερβίρουμε σε ένα πιάτο της μπριζόλες μας και βάζουμε χωριστά την σάλτσα που έχουμε ως dip
Λέξη-κλειδί Εορταστικό πιάτο, Μπριζόλες για τραπέζι, Σος κάστανου,, χοιρινές μπριζόλες με κρασί, Χοιρινές μπριζόλες στο φούρνο, Χοιρινές μπριζόλες συνταγή,