Μουλιάζετε τα αποξηραμένα μανιτάρια σε λίγο από τον ζεστό ζωμό. Σκεπάζετε για 10-15 λεπτά, στραγγίζετε και κρατάτε το υγρό.
Στεγνώνετε καλά τις φέτες μοσχαριού, τις αλατοπιπερώνετε.
Σε μεγάλο τηγάνι, ζεσταίνετε το μισό βούτυρο και το ελαιόλαδο. Ροδίζετε τις φέτες μοσχαριού για 7–8 λεπτά, γυρίζοντάς τις συχνά. Αποσύρετε και κρατάτε ζεστές.
Στο ίδιο σκεύος, προσθέτετε το υπόλοιπο βούτυρο και σοτάρετε το κρεμμύδι για 5 λεπτά. Προσθέτετε τα φρέσκα μανιτάρια και σοτάρετε άλλα 5 λεπτά.
Προσθέτετε το σκόρδο, την πάπρικα και τα αποξηραμένα μανιτάρια. Σβήνετε με μπράντι και αφήνετε 1 λεπτό να εξατμιστεί το αλκοόλ.
Σε μπολ, αναμειγνύετε τον ζωμό, το υγρό από τα μανιτάρια, την κρέμα, το γιαούρτι και τη μουστάρδα.
Περιχύνετε το μείγμα στο τηγάνι και χαμηλώνετε τη φωτιά. Η σάλτσα πρέπει να ζεσταθεί, όχι να βράσει.
Κόβετε το μοσχάρι σε φιλετάκια, το επιστρέφετε στο τηγάνι με τους χυμούς του. Προσθέτετε μαϊντανό και ανακατεύετε απαλά.
Σερβίρετε αμέσως με συνοδευτικό της επιλογής σας (πουρές, ρύζι, ζυμαρικά).